Over mij


Achtergrond

Van kinds af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden. Ik ben opgegroeid op het platteland waar altijd ruimte genoeg was in huis en in de tuin voor allerlei verschillende dieren. Alle dieren vond ik even leuk. Vlak voor het behalen van mijn VWO diploma heb ik echter besloten om fysiotherapeut te worden in plaats van dierenarts. Begin 2013 heb ik de opleiding tot humaan fysiotherapeut afgerond. Toen ik eenmaal als fysiotherapeut aan het werk was, begon het al vrij snel te kriebelen om toch iets met dieren te gaan doen. Werken met dieren voelt voor mij niet echt als werken, de tijd vliegt en het geeft mij enorm veel voldoening. Daarom ben ik gelijk na het afstuderen als fysiotherapeut gestart met de opleiding tot osteopaat voor dieren bij I.C.R.E.O. 

Inmiddels werk ik al een aantal jaar als osteopaat voor dieren en heb ik veel paarden en honden mogen helpen met deze mooie behandelmethode. Naast mijn werk als osteopaat heb ik mij de afgelopen jaren nog verdiept in diverse andere behandelmethoden die ik als aanvulling op de osteopathie in kan zetten. Zo heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van Dry Needling, manuele lymfedrainage en lymfetaping bij paarden,  voeding en supplementen bij paarden, triggerpoint behandeling en fasciatechnieken bij honden.

 

Werkgebied

Mijn werkgebied beslaat voornamelijk Noord-Brabant, maar een stukje Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland kom ik ook regelmatig. Ik ben gestationeerd in Almkerk (Noord-Brabant), maar ik kom voor afspraken altijd bij jou thuis. Dan kan ik het dier in zijn eigen omgeving observeren om zo een beter beeld van de klachten te krijgen. Daarnaast is het voor de meeste dieren het fijnst als ze in hun eigen vertrouwde omgeving zijn tijdens een behandeling.